Deltaplan Challenge Ameland

Zaterdag 29 oktober 2022 vindt de Deltaplan Challenge Ameland plaats!

Deze bijzondere dag zal volledig in het teken staan van uitdaging en verbinding!

Iedereen die zich in wilt zetten voor het goede doel: Deltaplan Alvleesklierkanker, is van harte uitgenodigd! Samen met artsen, onderzoekers e.a. medische staf, patiënten, naasten, nabestaanden en betrokkenen bij alvleesklierkanker gaan we een challenge aan!

We dagen je uit om op deze dag een 25km of 50km route rondom Ameland af te leggen; hardlopend, wandelend of fietsend. Ook is het mogelijk een prachtige route van 2,5/ 5 of 10 kilometer te wandelen of te (tandem)fietsen indien je bijvoorbeeld iets minder fit bent. Je kiest voor wat bij jou past.

Met de Deltaplan Challenge Ameland halen we geld op om een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker mogelijk te maken. De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Op deze manier zetten we ons samen in om baanbrekend wetenschappelijk onderzoek versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren.

Het inschrijfgeld om deel te nemen aan het event is €24,50.

Wat krijg je voor je inschrijving:

  • Een toegangsticket voor het event
  • Een speciaal Deltaplan sportshirt
  • Een medaille
  • Eten en drinken bij de rustposten

Wij kijken er enorm naar uit je zaterdag 29 oktober te ontvangen. Samen met jou gaan wij de strijd aan!

* De Deltaplan Challenge Ameland wordt zeer strikt volgens de RIVM- richtlijnen omtrent COVID-19 georganiseerd. Aanmelden is onder voorbehoud van de op dat moment geldende situatie.

Lees meer Lees minder
van totaal € 60.000 (27%)
Nog te gaan