Fietsen voor de strijd tegen alvleesklierkanker

Brigitte Meijer

( Lid van team: The E Team )

Normal eaafe826c48ff7e06eccbd5d2b136fd6e4ad16b5
Qr
van totaal € 999 (93%)
Nog te gaan

Mijn lieve vriendin Elisabeth heeft nu al tweeënhalf jaar alvleesklierkanker en daarom fiets ik mee voor de Deltaplan Challenge Ameland op 30 oktober.

De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Zo kunnen we samen baanbrekend wetenschappelijk onderzoek versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren. Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk. Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.