Ik doe mee met de Deltaplan Challenge Ameland

Chris Meijer

( Lid van team: The E Team )

Qr
van totaal € 500 (27%)
Nog te gaan

Elisabeth, een super dappere, hele lieve en hele goede vriendin van mij, heeft al tweeëneenhalf jaar alvleesklierkanker!

Ik ga meefietsen aan de Deltaplan Challenge Ameland om geld op te halen om een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker mogelijk te maken.

De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Zo kunnen we samen baanbrekend wetenschappelijk onderzoek versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren. Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk. Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.