Deltaplan Challenge Ameland voor hoop op vooruitgang

Geertjan van Tienhoven
Qr
van totaal € 250 (508%)
Nog te gaan

Als radiotherapeut oncoloog en klinisch onderzoeker op het gebied van pancreascarcinoom weet ik dat het met onderzoek mogelijk is (kleine) stappen vooruit te zetten in het onderzoek en de behandeling van alvleesklierkanker. Daar zet ik me bij m'n werk voor in. Met de Deltaplan Challenge Ameland halen we geld op om een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker mogelijk te maken. De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Om wetenschappelijk onderzoek versnellen, en betere behandeling mogelijk te maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren.
Een hoopvolle strijd, voor een ernstige vorm van kanker. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Ik houd van hardlopen. Vorig jaar liep ik met mijn dochter een halve marathon op Vlieland. Dit jaar iets verder op Ameland. Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.