In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

Olivier Busch

( Lid van team: Buschjes )

Qr
van totaal € 1.000 (79%)
Nog te gaan

Als chirurg heb ik mij gespecialiseerd in de operaties van alvleesklierkanker. Al 25 jaar word ik dagelijks geconfronteerd met de nare gevolgen van deze ziekte in de levens van mijn patiënten. Naast mijn dagelijkse werk als chirurg zet ik mij als voorzitter van de Dutch Pancreatic Cancer Group (DPCG) ook in bredere zin in voor de strijd tegen alvleesklierkanker. Met de DPCG stimuleren wij wetenschappelijk onderzoek naar het optimaliseren van de behandeling van alvleesklierkanker en de kwaliteit van leven deze patiënten.

Niet alleen met mijn handen, maar nu ook met mijn voeten zetten wij de strijd tegen alvleesklierkanker voort. Op 30 oktober fietsen wij 50 km op Ameland voor het Deltaplan Alvleesklierkanker.

Helpt u ons mee? Steun team Buschjes en het belangrijke werk van Deltaplan Alvleesklierkanker!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.