Team Wilco

Hoop doet leven

Mijn geweldige man, stoere papa van onze 3 kinderen, onze lieve, sterke Wilco is overleden tgv alvleesklierkanker.

Na de diagnose in de zomer van 2020 heeft hij elke behandeling aangepakt. Vol liefde voor ons en het leven 💖.

Een geplande Whipple-operatie moest worden afgebroken ivm uitzaaiingen in de lever. Hij heeft krachtig vele chemokuren doorstaan. Mogen deelnemen aan de Panfire-3 studie met nanoknifemethode en immunotherapie.

Wij zijn dankbaar voor de mogelijkheden die hij aangereikt kreeg om de alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Dit gaf ons hoop en vertrouwen. Moed en kracht om door te gaan.

De behandelingen hadden de kanker flink geremd, maar ook zijn lichaam verzwakt. Heel verdrietig is dat hij onverwachts is overleden aan een infectie op 11 december 2021.

Wij willen graag meelopen met Wilco in ons hart, om geld op te halen voor nog meer onderzoek, zodat er een behandeling komt die leidt tot genezing van deze verschrikkelijke ziekte.

Hoop doet leven.

28/12/2022
17:23

Veldhuizen Fijnmetaal BV

Bekijk alle

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.